Skip navigation

Webdesign, Grafisch Ontwerp en Drukwerk

Over Vuyk - Webdesign | Grafisch Ontwerp | Drukwerk - Zwolle

Geschiedenis

De onderneming is opgericht in 1990 - vanaf dat jaar waren we actief op het gebied van digitaal grafisch ontwerp en het produceren van drukwerk. De eerste 10 jaar waren wij gevestigd aan de Groeneweg in de Zwolse wijk Assendorp. Daar ontwierpen en produceerden we - naast zakelijk ontwerp en drukwerk - ook veel particulier drukwerk. In 1995 ontdekten we het gemak van e-mail en internet, de eerste aansluiting op internet via een inbelmodem was een feit. De 'traditionele' manier van werken ging vanaf dat moment veranderen. Vanaf 1998 onderzochten we de mogelijkheid om websites te gaan maken.

Vanaf het jaar 2000 begon ons werk op internet met het maken van de eerste website. We kochten op bedrijventerrein Marslanden G in Zwolle een stuk grond en bouwden een nieuw bedrijfspand. Sinds de eerste site is de techniek geweldig ontwikkeld en de zijn de mogelijkheden oneindig uitgebreid. Vanaf de Marslanden in Zwolle hebben we vele bedrijven en instellingen de juiste presentatie gegeven. We werden lid van de ondernemersvereniging Marslanden.

Heden en toekomst

We bedienen onze klanten door hun identiteit vorm te geven via krachtig webdesign, interactieve mobiel-geschikte websites, bijzonder grafisch ontwerp en strak drukwerk. De sites zijn gereed voor SEO, vindbaarheid is een eerste levensbehoefte geworden voor bedrijfswebsites. Maar een bezoeker is nog geen klant, de sites zijn daarom goed doordacht vanuit het oogpunt van marketing. We schrijven pakkende teksten, zorgen voor krachtige beelden en laten de pagina's leiden tot actie. Daarbij is het kenmerk van ons bedrijf goede begeleiding en een persoonlijke benadering, die uitgaat boven het "zakelijke".

Klantenkring

Een selectie van bedrijven en instellingen die ons in het verleden hun vertrouwen hebben geschonken.

 

Logo Capelle Logo Distantlake Logo Eikenaar Logo ffwd Logo Veltec Logo Heutink Logo Lindeboom Logo Aataxi Logo Aewind

 

Contact met Vuyk - Webdesign | Grafisch Ontwerp | Drukwerk - Zwolle

Neem contact op om te ontdekken wat we voor u kunnen betekenen!
 

Koffieafspraak

koffie afspraak website maken zwolle
 
VUYK WEBDESIGN ZWOLLE
Telfordstraat 34 - 8013 RM ZWOLLE (Marslanden G)
info@vuyk.eu    Telefoon 038-4228748

Sommige buttons zijn uitgeschakeld omdat cookies afstaan
[ Aanzetten ][ Sluiten ]