Skip navigation

Webdesign, Grafisch Ontwerp en Drukwerk

Vuyk Grafisch Ontwerp Zwolle

Vuyk Grafisch Ontwerp Zwolle verzorgt al bijna 25 jaar vormgeving van huisstijlen, grafisch ontwerp voor drukwerk. Vanaf het maken van een concept tot logo's - huisstijlen - advertenties - beursmateriaal - belettering - websites - etc. Zonder veel 'bla bla'- gaan we met u op zoek naar de stijl die bij uw organisatie past en voeren die perfect uit. Creatief maar toch praktisch vormgeven is een kunst op zich.

Grafisch ontwerp en identiteit

een grafisch ontwerp maken in zwolle

Waar staat uw bedrijf voor? Welke doelgroep heeft u? Een goed grafisch ontwerp begint bij het bekijken wat de identiteit van uw bedrijf of organisatie is. Oftewel: het maken van het uiterlijk gaat pas als duidelijk is wat het 'innerlijk' is - dus uw doelstellingen, visie en cultuur. Dit heeft u onder andere nodig op het moment dat:

Identiteit onmisbaar als basis voor vormgeving

Een duidelijke identiteit zal, als het goed is, bij al uw uitingen naar buiten komen. Bij printwerk zoals brochures en folders, bij advertenties, websites, banners, e-mail etc. etc. Alle contacten met uw doelgroep worden op een samenhangende manier gebruikt om uw doelen te bereiken. Een mooi grafisch ontwerp maken alleen is niet voldoende. Het moet de boodschap overbrengen en uw doelgroep aanzetten tot de bedoelde actie.

Een professioneel grafisch ontwerp laten maken

Afhankelijk van het feit of u dat zelf wil, beginnen we met een (klein) onderzoek. We bekijken wat de doelstellingen, visie en cultuur van uw organisatie is. Wat wilt u bereiken, welke strategie is nodig? Dan verzorgen we, indien nodig, het ontwerpen van een logo of het restylen van een logo. Dan komen de volgende vragen aan bod: welke communicatie is nodig met de doelgroep? Welke uitingen van uw identiteit kunnen daarbij ingezet worden? Denk daarbij aan:


Koffieafspraak

koffie afspraak website maken zwolle
 

VUYK GRAFISCH ONTWERP ZWOLLE
Telfordstraat 34 - 8013 RM ZWOLLE (Marslanden G)
info@vuyk.eu    Telefoon 038-4228748

Sommige buttons zijn uitgeschakeld omdat cookies afstaan
[ Aanzetten ][ Sluiten ]