Skip navigation

Webdesign, Grafisch Ontwerp en Drukwerk

Vuyk Webdesign Zwolle
Complete & Actieve Website maken

complete actieve website maken zwolleDe professionele website met actieve begeleiding en nazorg. Zelf te wijzigen & uit te breiden. De beste keus om volledig begeleid en voorbereid uw website op te zetten.

Er zijn gemiddeld zes momenten van contact met een klant, vóórdat er daadwerkelijk zaken worden gedaan. De website neemt meer en meer van die contactmomenten voor haar rekening. Klanten raken gewend aan het zoeken op internet naar bedrijven en maken online direct de afweging met wie zaken worden gedaan. Daarbij laten statistieken zien dat de bezoekersaantallen van websites via smartphones explosief stijgen - de markt is dus groeiende.

Om effectief te zijn heeft u een website nodig waarbij steeds opnieuw principes voor online marketing worden toegepast om resultaten te geven. Pagina's moeten op strategische manier vernieuwd en toegevoegd worden in een continue proces. De resultaten kunnen bijvoorbeeld meer bezoekers, meer contacten, nieuwe klanten of omzet zijn.
Waarschijnlijk herkent u dat het internet voor uw bedrijf een van de belangrijkste kanalen is voor contact met de buitenwereld. Daarbij vermoedt u dat u -of uw werknemers- niet voldoende kennis of ervaring hebben om dit zelf te doen. Na het maken van een website wilt u graag dat er bijgestuurd blijft worden en dat u daarin in meer of mindere mate betrokken wordt.

De voordelen van de Complete & Actieve Website

Zorgeloos een krachtige website laten maken

Actieve website laten maken Zwolle

Wij beginnen het proces met een intake-gesprek om u als persoon en uw bedrijf te leren kennen. Dit is noodzakelijk om de pagina's te maken waarmee we de aanwezigheid van uw bedrijf op internet vestigen of vernieuwen. We doen een uitgebreid vooronderzoek, hierbij begeleiden we u in een proces waarin we u laten nadenken over een hele reeks onderwerpen. Uiteindelijk worden op deze manier de inhoud, het uiterlijk, de techniek en de marketing van de website weldoordacht vooraf bepaald.

Mocht u die nog niet hebben, dan registreren we uw domeinnaam. Daarbij krijgt u zoveel bijbehorende email-adressen als nodig zijn. We ontwerpen de website in uw eigen huisstijl. De site is geschikt gemaakt voor alle schermgrootten als smartphone, tablet (bijv. iPad) en desktop computer. Vindbaar worden zal gemakkelijker worden door de toegepaste techniek achter de schermen. We maken landingspagina's die voorbereid zijn om goed vindbaar te worden de zoekresultaten van Google. U krijgt actieve begeleiding om uw mogelijkheden voor vindbaarheid ten volle te benutten (zie ook onze detailpagina over vindbaar worden in Google).

Nazorg: een website maken is alleen het begin...

Een nieuwe website laten maken is de eerste stap. Daarna volgt een proces dat eigenlijk net zo belangrijk is: nazorg en onderhoud. Het internet is namelijk voortdurend in beweging... Om effectief te worden èn te blijven is een website maken niet een éénmalige gebeurtenis. Beschouw, om resultaten te blijven boeken, de website als een 'werk in uitvoering'. Uw website is een 'levende' connectie met de buitenwereld, die continue bijgestuurd wordt. Dit kàn gaan samenhangen met wat u al doet op het gebied van Social Media, anders kunnen we u daarin introduceren (indien gewenst).

De frequentie van het bijwerken van een website is afhankelijk van het doel van de site. Dat kan dagelijks, wekelijks, maandelijks zijn, of misschien met nog langere tussenpozen. U onderhoudt de pagina's, wij coachen u. Andersom kan ook: wij onderhouden de pagina's en betrekken u daarbij. We begeleiden u bij het proces van 'linkbuilding' - links verwerven naar uw site zodat de vindbaarheid verbetert. Indien gewenst begeleiden we, of starten we uw AdWords campagnes.

De aanwezigheid van uw bedrijf op internet houdt niet op bij uw site en social media alleen. Internet marketing is overal waar u op internet met klanten kan communiceren. Denk bijvoorbeeld aan het schrijven in blogs om uw autoriteit op een bepaald vakgebied te vestigen. Of het monitoren van de vele sites waarin uw merk wellicht besproken wordt, zodat u daar een positieve bijdrage kunt leveren.

Na het maken van de website begint dus de nazorg. Op afgesproken tijden zullen we u op de hoogte houden van de resultaten. Dit doen we aan de hand van de statistieken en de gestelde doelen, zodat u of wij kunnen bijsturen indien nodig. Indien gewenst kunnen wij u al dit werk uit handen nemen.

Details Complete & Actieve Website maken

Meer weten over de Complete & Actieve Website?

 

Spreek vrijblijvend af!

koffie afspraak website maken zwolle
 

 

VUYK WEBDESIGN ZWOLLE
Telfordstraat 34 - 8013 RM ZWOLLE (Marslanden G)
info@vuyk.eu    Telefoon 038-4228748

Sommige buttons zijn uitgeschakeld omdat cookies afstaan
[ Aanzetten ][ Sluiten ]