Skip navigation

Webdesign, Grafisch Ontwerp en Drukwerk

Vuyk Webdesign Zwolle - Complete Website maken

complete website maken zwolle Met deze volledige website maakt u een goede keus als u een effectieve website wilt, waarbij u geholpen wordt de inhoud van de pagina's te maken en zodoende ook de vindbaarheid in de zoekmachines te optimaliseren. U kunt de effectiviteit later altijd verhogen door ons meer te betrekken. Dit kunt u doen als u merkt dat u -of uw werknemers- niet voldoende kennis en ervaring hebben om zelf de inhoud van de site op een zodanige manier te onderhouden dat er resultaten van komen. U komt dan uit bij een "Complete & Actieve" Website maken.

Er zijn namelijk gemiddeld zes momenten van contact met een klant, vóórdat er daadwerkelijk zaken worden gedaan. De website neemt hiervan meer en meer van die contactmomenten voor zijn rekening. Klanten zoeken online naar bedrijven en maken online de afweging met wie zaken worden gedaan. Een website waar doorlopend aan gewerkt wordt en waarbij strategische principes voor online marketing worden toegepast om resultaten te geven zal daar effectief rekening mee houden. Die resultaten zijn bijvoorbeeld meer bezoekers, meer contacten, nieuwe klanten of omzet.

De voordelen van een Complete Website

Zorgeloos de website laten maken

Complete website laten maken Zwolle

Wij beginnen het proces met een intake-gesprek om u als persoon en uw bedrijf te leren kennen. Dit is noodzakelijk omdat we voor uw site pagina's gaan maken om op internet uw aanwezigheid te vestigen of vernieuwen. In het vooronderzoek laten we u nadenken over een hele reeks onderwerpen. Uiteindelijk worden inhoud, uiterlijk, techniek en marketing op die manier weldoordacht vooraf bepaald.

Mocht u die nog niet hebben, dan registreren we uw domeinnaam. Daarbij krijgt u zoveel bijbehorende emailadressen als nodig zijn. We ontwerpen de website in uw eigen huisstijl. De site is geschikt gemaakt voor alle schermgrootten, smartphone, tablet (bijv. iPad) en desktop computers. Vindbaar worden zal gemakkelijker worden door de toegepaste techniek achter de schermen. Vijf landingspagina's zorgen voor bezoekers, de pagina's zijn voorbereid om goed vindbaar te worden in de zoekresultaten van Google. Dit kunt u uitbreiden zoveel als nodig, daarbij geven we u begeleiding om uw mogelijkheden voor vindbaarheid ten volle te benutten (zie ook onze detailpagina over zoekmachineoptimalisatie).

Details Complete Website maken

Meer weten over de Complete Website?

 

We spreken vrijblijvend af!

koffie afspraak website maken zwolle
 

 

VUYK WEBDESIGN ZWOLLE
Telfordstraat 34 - 8013 RM ZWOLLE (Marslanden G)
info@vuyk.eu    Telefoon 038-4228748

Sommige buttons zijn uitgeschakeld omdat cookies afstaan
[ Aanzetten ][ Sluiten ]