Onze diensten

Websites en online diensten

Een website of portal vormt één van de gezichten en communicatiemethoden van een bedrijf. Wij werken met universeel gebruikte CMS-systemen. Deze hebben 'inplugbare' standaardcomponenten zoals bijvoorbeeld een blog, een tool voor cliënten om afspraken in te plannen of een nieuwsbriefcomponent. Functionaliteiten en koppelingen met andere systemen zijn tegen relatief lage kosten in te bouwen. We zorgen voor het upgraden van Joomla en Drupal sites naar de laatste versie. Je kunt kiezen voor een eigen cloudserver of kosten delen met onze andere klanten op de gedeelde cloudservers. Onze mailserver kan je daarbij voorzien van eigen mailaccounts.
Informatie aanvragen

Drukwerk, sign en print

We leveren vakkundig uitgevoerd drukwerk. Via gespecialiseerde leveranciers zijn we in staat voor iedere soort drukwerk de beste prijs-kwaliteitverhouding te realiseren. Wat bij de ene leverancier wel goed is, zal bij een ander soms juist niet verstandig zijn te bestellen. Zelden zullen alle soorten drukwerk via één leverancier geleverd worden. We kennen de mogelijkheden en door de jarenlange ervaring zijn wij in staat je deskundig advies en scherpe offertes te bieden.
Offerte of informatie aanvragen

Grafisch ontwerp, vormgeving en tekst

Een professioneel grafisch ontwerp verdient zichzelf terug. Via het uitwerken van de bedrijfsidentiteit in de huisstijl helpen we de herkenbaarheid van bedrijven te verbeteren.
Offerte of informatie aanvragen