"Over ons"

Al vanaf 1990 verzorgen we bedrijfscommunicatie en reclame. Onder andere door het leveren van grafisch ontwerp, drukwerk en websites. Eerst vanuit de Groeneweg in de Zwolse wijk Assendorp en vanaf het jaar 2001 vanaf de Telfordstraat op bedrijventerrein Marslanden G in Zwolle. In het jaar 2000 publiceerden we onze eerste webpagina.

Kenmerkend voor ons bedrijf is de visie om op langere termijn samen resultaten te behalen. De trouw van meerdere van onze klanten die wij al twee tot drie decennia bedienen spreekt voor zich. Door voortdurend bij te scholen maken we gebruik van nieuwe beschikbare technieken en communicatiemogelijkheden. In een steeds veranderend landschap scheiden we de zin van onzin en zetten de nieuwe mogelijkheden direct zo goed mogelijk in.

Onze werkwijze is afhankelijk van wat er bereikt moet gaan worden. Dat kan zo eenvoudig beginnen als een mail of telefoontje. Het kan ook leiden tot een interview, aan de hand waarvan we samen de lijnen van een te volgen beleid uitzetten.

Neem contact op om eens kennis te maken.